Permanent Make-up Utbildning

Välj marknadens mest framgångsrika kurs i Permanent Make-up och förbättra dina chanser att lyckas i branschen.

Permanent make-up bygger på att att addera färgpigment i huden. Resultatet är långvarigt och vi föredrar att inte kalla det för smink. Varje ansikte har en svag punkt. Det kan handla om ojämna ögonbryn, ojämnt dimensionerade ögon eller läppar med förvrängd kontur. Det är här som permanent make up/micro-pigmentation erbjuder den mest naturliga lösningen med absolut enastående resultat.

Vår utbildning lär dig allt du behöver kunna för att genomföra egna behandlingar med permanent make-up. Vår utrustning är godkänd av medicintekniska i Sverige och säljs till landstinget med flera. Klinikerna vi använder är välrenommerade och all utrustning är CE-märkt och ISO-certifierad. Färgerna vi använder är godkända av medicintekniska i Sverige för micropigmentering vid kosmetiskt och medicinskt bruk. Kursledaren Suzanna Adamsdotter har 34 år i branschen med en gedigen erfarenhet inom micropigmentering. Hon är bland annat flerfaldig svensk mästarinna i estetisk make-up samt silvermedaljör på Internationell nivå.

Om du väljer vår utbildning kan du känna dig säker med att du gjort ett bra val. Vi har koll på att exakt allting går rätt till och samtidigt går vi i god för att utrustning och kursledare håller högsta möjliga kvalitet. Kursens populäritet samt vårt samarbete med Landstinget inger trygghet i att vår utbildning är den starkaste på marknaden.


För er som redan är igång med permant make-up och micropigmentering erbjuder vi dessutom utrustning, färger och nålar till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information kring detta!


Kursdatum
7-8 april 2018
2-3 juni 2018
27-28 oktober  2018
Kursinformation

Beautyprofession Sweden AB
Tegnergatan 9
111 40 Stockholm
08-30 13 17
070 869 33 01

Komplett Utbildning

Komplett utbildning avser bryn med olika nålar, Shading och Hair by Hair, Eyeliner, Ögonskugga, Läpplinjer (lipliner) shading, Färgsättning av hela läppar, Ärr, Vitilago, Brännskador samt vårtgårdar areola rekonstruktioner.

Pris: 28 000 kr

Ansökningskriterier:
Du skall vara legitimerad läkare eller tandläkare. Är du leg. sjuksköterska krävs ett skriftligt intyg från den läkare som är medicinskt ansvarig på din klinik.

Våra utbildningar kan du gå i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borås.

Anmäl dig här