ZFill

Endast den högsta kvaliteten förtjänar ditt förtroende.
Den renaste hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung ligger till grund för den nya ZFill-generationen av Zimmer MedizinSysteme. Produktens produktlinje omfattar tre injicerbara fillers som täcker hela spektrumet av ansiktsföryngring och volymförstärkning.

Beprövad kvalitet från produkter tillverkade i Europa.
De tre fillers bestående av hyaluronsyra i ZFills produktlinje är tillverkade enligt strikta europeiska kvalitets- och säkerhetsstandarder. De uppfyller ISO 9001, ISO 13485 och GMP (Good Manufacturing Practice) normer och riktlinjer. Toxikologiska och biokompatibilitetstester utförs i enlighet med standarden ISO 10993.

Princess

Princess för naturlig och säker användning.
Är en, icke-animalisk hyaluronsyra som är identisk med den som finns naturligt i kroppen. Tillverkaren av Princess, Croma, har en gedigen erfarenhet i tillverkning av hyaluronsyra som används innom ögonmedicin, ortopedi samt estetisk medicin. Hyaluronsyran i Princess är modifierad enligt den unika S.M.A.R.T.-metoden och bryts därför ner långsamt i kroppens normala ämnesomsättning.

Vad Princess kan göra för dig.
Med hjälp av Princess helt naturliga och icke-animaliska hyaluronsyra kan du på nytt återställa hudens grad av hyaluronsyra och därmed få ny spänst och vitalitet i ansiktet. Princess injiceras i huden för att släta ut rynkor, ge ansiktet volym,öka läpparnas volym och återfukta samt föryngra större hudområden. Behandlingseffekten håller ca 6-12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent.