Hyaluron Pen Kurs

Revolution inom Skönhet!

För att kvalificeras för en Hyaluron Pen-kurs här hos oss på Beautyprofession, så ser vi gärna att du har goda förkunskaper i anatomi. Du ska även helst vara medicinskt legitimerad med en fungerande klinik samt en kundkrets för fillers. Alternativt så besitter du goda ambitioner när det kommer till att arbeta med skönhet på en professionell nivå.

Hyaluron Pen är en revolution i den växande skönhetsbranschen som gör att vi nu kan utföra filler-behandlingar som ger ökad volym i läppar, rynkor och linjer m.m. helt utan nålar och injektioner.

Skillnaden mellan Hyaluron Pen och injektionsfillers är att man med Hyaluron Pen kan använda max 27mg/g korslänkade fillers som går från epidermis till dermis, medans man med injektioner kan använda en högre koncentration HA (hyaluronsyra) för en djupare penetration.

Hållbarheten beror delvis på typ av fillers som används och delvis på livsstil och förutsättningar, men de flesta håller mellan 3 -12 månader.

Varför välja kurs hos Beautyprofession?

Hos Beautyprofession så har vi mer än 35 år av erfarenhet inom denna bransch och arbetar endast med sterilt förpackade CE märkta Europeiska fillers och ampuller av högsta kvalitet. Samtliga apparater och utrustning som vi säljer är CE märkta och kommer från Zimmer Aesthetic, MT Derm, MBM Germany, Jalupro och Dermaha Sweden. Företaget i sig har dessutom UC Guld, vilket är av högsta kreditvärdighet.

Någonting som är viktigt att tänka på när man väljer utbildning är att undvika produkter utan CE märkning och företag som inte har några läkare som de kan samarbeta med. Välj därför endast företag som är general agenter åt läkemedelsföretag så att ditt certifikat är godkänt av leverantören vars fillers du ämnar att arbeta med. Be dessutom alltid om meriter och referenser på läkare som kan gå i god för att det är ett seriöst företag. Var aktsam med nystartade företag som inte erbjuder Certifikat från läkemedels företagen de representerar och är agenter för, då dessa kursledare inte är godkända av någon instans och du kan bli nekad att köpa produkter av seriösa företag.

 

 

 

Close-up beauty shot of female full lips with healthy skin and rose color lips

PRIS: 13.888 kr (ink. moms)
VAD INGÅR: Hyaluron-penna, teori material, certifikat & fillers till praktik.

Vi erbjuder startkit med upp till 30% rabatt för de elever som vill köpa fillers i samband med kursen.

Produktpriser hos Beautyprofession 

6.888 kr till 16.888 kr (beroende på val av hyaluron pen)
Mesoterapi ampuller 250 kr
Fillers från 600 kr.
Priserna på våra produkter är volymbaserat.

Våra fillers är longlasting och håller upp till 14 månader samt är bland marknadens absolut renaste fillers med lägsta biverknings risker. Du kan läsa mera om våra fillers och övriga kurser på www.zfill.se

Våra utbildningar kan du gå i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borås.

Vi erbjuder gratis introduktion fredagar kl 12:00

Kontakta oss nu för bokning av kurs

+46 (0)8 – 30 13 17 | info@beautyprofession.se