Frågor och Svar

 • Före
  Börja med att avtala ett möte med en utbildad behandlare. Kom till konsultationen förberedd på att samtala om dina personliga önskemål och förväntningar samt få rekommendationer om vilken behandling med fillers som passar dig bäst. Rekommendationen utgår från vad du vill uppnå, dina ansiktsdrag och personliga livsstilsfaktorer. Efter konsultationen kommer du att få lämplig behandling.
 • Under behandlingen
  Fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket tunn nål. Gelen ger naturlig volym som slätar ut linjer och rynkor, framhäver ansiktets form eller skapar fylligare läppar. En filler som gör huden smidigare och förbättrar dess struktur, samt återställer och bevarar fuktbalansen i huden. Behandlingen går snabbt, oftast tar den 15 – 30 minuter. Behandling med fillers påverkar inte ansiktsuttrycken och resultatet syns i regel omedelbart.
 • Efter
  Våra fillers är biologiskt nedbrytbart vilket innebär att den naturligt försvinner ur kroppen. En uppföljande behandling brukar behövas efter 6–12 månader, beroende på individuella faktorer och vilket område som behandlats. Rådgör med din behandlare om när en uppföljning kan vara lämplig.
  Efter en behandling kan en del reaktioner uppstå. Den vanligaste är lätt rodnad, svullnad, klåda, blåmärken, smärta och ömhet. Reaktionerna är vanligen milda till måttliga och försvinner oftast inom kort efter injektionen. Vanligtvis försvinner de av sig själva inom en eller två dagar efter behandlingen, men efter vissa behandlingar kan de vara längre.

Fillers kan användas för att släta ut linjer och rynkor i ansiktet, skapa fylligare läppar och forma ansiktskonturer som kinder och haka samt föryngra huden. De vanligaste behandlingsområdena är:

 • från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket)
 • mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
 • läpparna (volym och kontur)
 • kinderna och hakan (form och kontur)
 • handryggarna, dekolletaget, ansiktet, halsen (hudföryngring)
 • Det är säkert.
 • Våra fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är omsorgsfullt testat i kliniska prövningar.
 • Det fungerar.
 • Våra fillers ger långvariga resultat, men är inte permanent.
 • Dess effekt är kliniskt bevisad med omfattande klinisk dokumentation.
 • Det är de mest använda.
 • Våra fillers har använts i mer än 20 miljoner behandlingar över hela världen under de senaste femton åren.

Med fillers får du ett resultat som ser naturligt ut och som inte påverkar ansiktsuttrycken. En behandling med fillers erbjuder ett enkelt sätt att behålla kontrollen över ditt utseende. Resultatet av en enda behandling kan ses omedelbart och kan vara upp till ett år. Våra fillers är de mest studerade och dokumenterade fillers baserad på hyaluronsyra i världen med omfattande studier som talar för dess säkerhet och effekt. Våra har använts i mer än 20 miljoner behandlingar över hela världen under de senaste femton åren.

Fillers är en gel som består av stabiliserad hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i din kropp. Fillers är designad för att genom att injiceras i huden effektivt släta ut oönskade rynkor, skapa volym och markera konturer samt föryngra huden.

DERMAHA Professional Face Make-Up är unik i sitt slag! Den kladdar inte, känns inte “sminkad”, ser naturlig ut och den behöver inte bättras på under dagen. Den utvecklades först för teater, scen och filmbruk och har används flitigt av många världsstjärnor, både svenska och utländska. Även sminkallergiker använder den. Krämen fungerar solskyddande och innehåller hudvårdande ämnen, den är vattensäker och oerhört dryg. Du kan med andra ord simma, gråta, skratta och låta det REGNA.

Gå på SPM Vacu-pressbehandling hos oss samt använd gärna DERMAHA Vitamin Oil som stärker huden och bygger upp dess struktur. Motionera lätt, till exempel gravidyoga. Smörj in dig noggrant morgon och kväll med riktigt feta krämer, helst efter torrborstning eller massage.

Absolut. Det fungerar på ALLA hudtyper. Vi anpassar behandlingen för Din hy och dess problematik (sjukdomstillstånd) och efteråt kommer den att vara tåligare.

För att uppnå en bra läkning av huden och maximalt resultat efter behandlingen. Andra hudvårsprodukter kan ge biverkningar som exempelvis oxidation på huden, något du som konsument ansvarar för.

Våra patenterade produkter står under tillsyn av Svenska Läkemedelsverket. Om det inte var bevisat effektiva sp skulle så ej vara fallet! Lactoserum behandling är en medicinsk behandling, som resultatmässigt inte alls går att jämföra med en ansiktsbehandling med vanlig AHA-syra. Dessutom har det förekommit vissa biverkningar av AHA-syror, missfärgningar såsom pigmenteringar. Lactoserumet har inte visat några biverkningar efter 1000 tals behandlingar.

Lactoserumet verkar både på ytan och på djupet, en sk. utrensningsprocess sätts igång maximalt och då kommer orenheter upp på ytan.

Visst kan du det! Med vaccumpress SPM metoden märke du en förbättring redan efter första behandlingen, så njut av sol och bad, men glöm inte solskyddskrämen! Varför inte vår färgade till exempel!?!

Nej, inte riktigt! Med lactoserumbehandling åtgärdas det enkelt och effektivt.

Hos oss kan man få en konsultation hos specialistläkare. Vi behandlar akne och akneärr mycket framgångsrikt med ultraljud och lactoserum. En helt ofarlig metod, till skillnad från många mediciner!

Vår SPM vacu-pressbehandling i kombination med lactoserum reducerar dessa.

Vi har oerhört goda resultat på ärrbehandlingar med ultraljud och lactoserum! ärren krymper i omfång, blir slätare och mindre missfärgade. Visste du förresten att man inom naturmedicin starkt rekommenderar ärreduktion, eftersom ärrvävnad inte bara är missprydande, utan dessutom står cirkulationen i kroppen.

Med hjälp av ultraljud och lactoserumbehandling kan dessa fläckar reduceras till ett minimum. Observera dock att hormontillskott och intensivt solande kan få fläckarna att komma upp igen!

Först och främst ska du se till att du regelbundet sover omkring åtta timmar per natt och att du äter välbalanserad kost och dricker 2-3 liter vatten per dag. Börja motionera minst ett par gånger i veckan och undvik rökning. Om du redan lever enligt dessa deviser , så gör vi en kombinationsbehandling av lactoserum och ultraljud för att bl a få igång cirkulationen maximalt och därigenom reducera de mörka ringarna. Dessutom säljer vi vår egen färgade dagkräm med solskydd som täcker mycket bra utan att få dig att se “sminkad” ut.

Ja, i ansiktet med Diatermi dvs en strömförande nål som koagulerar blodet omedelbart. Vad gäller kroppen finns andra lämpliga metoder. Kontakta oss för mer information.