Fillerbehandling med Zfill

FÖRE OCH EFTER

Zfill är nästa generation (tredje generation) av dermal fillers.
Endast högsta kvalitet förtjänar ditt förtroende. Den renaste hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung ligger till grund för den nya Zfill generationen från Zimmer MedizinSysteme. Produkten produktlinje omfattar tre injicerbara dermal filler som täcker hela spektrumet av ansikts föryngring och volym augmentation.

Läppförstoring

 • Before-lapp
  After-lapp
  Before lapp After

Mungipor

 • Before-mungipor
  After-mungipor
  Before mungipor After

Nasolabiala veck

 • Before-Nasolabiala veck
  After-Nasolabiala veck
  Before Nasolabiala veck After

Ärr

 • Before-Ärr
  After-Ärr
  Before Ärr After

Fillerbehandling med Uma Jeunesse

FÖRE OCH EFTER

Uma Jeunesse® är nästa generation (tredje generation) av dermal fillers. Den är säker och innovativ framställd på Cambridge Medical Aesthetics i Storbritannien. Dermal filler Uma Jeunesse® används för omvänt åldrande genom att återskapa ungdomligheten i ansiktet. Det globala användandet av fillers, såsom Uma Jeunesse®, används för att korrigera anatomiska defekter, förluster av volym och slapp hud. Uma Jeunesse® är ett korslänkat hyaluonsyra baserat filler implantathelt utan animaliska DNA. Hyaluonsyra är en naturlig substans vilken ger huden spänst och volym.

Korrigering av näsa

 • Before-Näsa
  After-Näsa
  Before Näsa After

Korrigering av näsa

Näskorrigering är en snabb, icke kirurgisk procedur. Uma Jeunesse® injiceras i små mängder. Injicering sker i det området som behandlingen avser som att rätar ut näsan, bygga upp en platt näsa eller släta ut knölar på näsryggen. Jämfört med kirurgiskt ingrepp är obehaget väldigt litet, kostnaderna betydligt lägre och det behövs ingen smärtsam återhämtningstid.

Nasolabiala veck

 • Before-Skrattrynkor
  After-Skrattrynkor
  Before Skrattrynkor After
 • Before-Rynkor
  After-Rynkor
  Before Rynkor After

Nasolabiala veck

Nasolabiala veck, går från utsidan av näsan ner till sidorna av munnen. Linjerna blir mer märkbara med åldrandet på grund av förlust av hudens elasticitet, solskador och minskade fettdepåer i kinderna. Smidiga, mjuka och fylliga läppar är associerade med ungdom och skönhet.

Rynkor i pannan (Argrynkan/Glabella)

 • Before-Bekymmersrynkor
  After-Bekymmersrynkor
  Before Bekymmersrynkor After

Rynkor i pannan (Argrynkan/Glabella)

Rynkor i pannan, även kallade bekymmersrynkor, det är lodräta linjer mellan och ovanför ögat vilka bildas av muskelaktivitet och åldrande. Pannrynkor bli mer framträdande med åldern. Djupa rynkor kan få en person att se arg, stressad och trött ut. Att ta bort rynkorna leder till en ny, mer ungdomligt utseende.

Läppförstoring

 • Before-Läppar
  After-Läppar
  Before Läppar After

Läppförstoring

Läppförstoring är en icke-invasivt metod vilken återställer volym och förbättrar formen på läpparna. Läppförstoring kan även korrigera asymmetri till följd av åldrande, trama eller kirurgi.