Behandlad med Permanent Make up/Micropigmentering

  • Before-Mikropigmentering
    After-Mikropigmentering
    Before Mikropigmentering After
Före Miriam ville att hennes ögonbryn skulle vara mer jämna samtidigt som hennes ögon skulle bli mer definierade. Miriam gillade formen på sina läppar, men färgen på dem kändes däremot ganska blek. Hennes önskan var att få en fräsch och naturlig läppskugga.

Efter Miriams ögonbryn har nu fått definition genom att vi skapat hårstreck med 1-micro som understryker den högsta punkten på ögonbrynsbågen. Färg: “Cognac”. Hennes ögon har intrycket av att vara klarare och mer öppna nu efter en förstärkning av ögonfranslinjen med 3-micro och färgen “Deep Black”. Miriams fantastiska läppar har numera en väldefinierad kontur och färg tack vare en 3-outline nål och färgen “Bright Terracotta”.

Permanent Make up/Micropigmentering

Varje ansike har en svag punkt. Det kan handla om ojämna ögonbryn, ojämnt dimensionerade ögon eller läppar med förvrängd kontur. Det är här som permanent make up/micro-pigmentation erbjuder den mest naturliga lösningen med absolut enastående resultat.

Ögonbryn utgör huvudramen av ansiktet. Mindre oegentligheter kan skapa ett utseende i obalans, särskilt om ögonbrynen liknar varandra. Med bara några korrekt placerade hårstreck kan permanent make up/micro-pigmentation skapa en naturlig, harmonisk och symmetriskt utseende utan att drastiskt ändra personens originella utseende.

En väldefinierad överläppslinje är ett tydligt tecken för ungdomlighet. Bara genom att lägga till pigment i läppkonturen kan ta bort flera år från en persons ansikte. En betoning på den nedre ögonlinjen förstärker uttrycket hos ögonen.

Permanent make-up/Micropigmentation är baserade på samma teknik av att addera färgpigment i huden. Resultatet är långvarigt och vi föredrar att inte kalla det för smink. Make-up är fortfarande ett dagligt individuellt val för varje kvinna. Till exempel, att bära glamorös make-up för festkvällen, eller om man vill ha en fräsch och naturlig look under dagen. Permanent Make up/Micropigmentation bygger helt enkelt grunden för att kunna se perfekt ut utan att se tillgjort ut.