ZFill

Endast den högsta kvaliteten förtjänar ditt förtroende.
Den renaste hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung ligger till grund för den nya ZFill-generationen av Zimmer MedizinSysteme. Produktens produktlinje omfattar tre injicerbara fillers som täcker hela spektrumet av ansiktsföryngring och volymförstärkning.

Beprövad kvalitet från produkter tillverkade i Europa.
De tre fillers bestående av hyaluronsyra i ZFills produktlinje är tillverkade enligt strikta europeiska kvalitets- och säkerhetsstandarder. De uppfyller ISO 9001, ISO 13485 och GMP (Good Manufacturing Practice) normer och riktlinjer. Toxikologiska och biokompatibilitetstester utförs i enlighet med standarden ISO 10993.

Uma Jeunesse

Uma Jeunesse är en ny generation av filler.
Uma Jeunesse är en ny generation av tvär bunden hyaluronsyra filler, som tillverkas med hjälp av avancerad teknik. I vävnader anpassar molekylkedjorna till formen av huden. Denna egenskap av Uma Jeunesse kallas anpassnings viskositet. Hyaluronsyra används i Uma Jeunesse är av icke-animaliskt ursprung och syntetiskt framställda.

Uma Jeunesse en säker innovation.
Denna teknik har utvecklats speciellt för Uma Jeunesse. Uma Jeunesse är en biologiskt nedbrytbar, absorberbar, strukturerad gel. Denna produkt har godkänts av de europeiska myndigheterna för att vara säkra, effektiva och i enlighet med kraven för injicerbara medicintekniska produkter.

Princess

Princess för naturlig och säker användning.
Är en, icke-animalisk hyaluronsyra som är identisk med den som finns naturligt i kroppen. Tillverkaren av Princess, Croma, har en gedigen erfarenhet i tillverkning av hyaluronsyra som används innom ögonmedicin, ortopedi samt estetisk medicin. Hyaluronsyran i Princess är modifierad enligt den unika S.M.A.R.T.-metoden och bryts därför ner långsamt i kroppens normala ämnesomsättning.

Vad Princess kan göra för dig.
Med hjälp av Princess helt naturliga och icke-animaliska hyaluronsyra kan du på nytt återställa hudens grad av hyaluronsyra och därmed få ny spänst och vitalitet i ansiktet. Princess injiceras i huden för att släta ut rynkor, ge ansiktet volym,öka läpparnas volym och återfukta samt föryngra större hudområden. Behandlingseffekten håller ca 6-12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent.