DERMAHA Body Shaping machine

bodyshape

DERMAHA BODY SHAPE

Den nya BODY SHAPE maskinen är nu här!

Är du trött på alla dessa krämer mot celluliter och rädd för att lägga dig under kniven, då har vi den perfekta behandlingen för just Dig.
DERMAHA BODY SHAPE är maskinen som går ut på att man arbetar med RF (radiovågor) vakuum och starkt infrarött ljus som påverkar kroppen inifrån och smälter fettet som man sedan fördriver ut.
DERMAHA BODY SHAPE behandlingen hjälper Dig att bli av med bland annat slapp hud, muskeltoning, fettdepåer och lymfdränage. Metoden lämpar sig för alla hud typer och hudfärger för att ta bort oönskat fett och celluliter.
Så fungerar det: behandlingen ger en selektiv dubbel värme genom radiovågor, och infrarött ljus samt vakuum, allt i en och samma applikator utan kylning eftersom värmen fokuserar endast till området
Som ska behandlas.

För att få det ultimata resultatet så bör man genomgå behandlingen 5-10 gånger. Under en behandling kan man behandla tre olika kroppspartier t ex, mage, rumpa och framsida lår.

Mellan behandlingarna bör man vänta 10-14 dagar så den behandlade kroppspartiet hinner återhämta sig och man bör undvika direktkontakt med sol efter behandlingen.
Vi rekommenderar max 10 behandlingar per år.

SPM Vacupress behandling

  • Before-Lymfdränage, regenerering, hud åtstramning och anti-cellulit behandlingar
    After-Lymfdränage, regenerering, hud åtstramning och anti-cellulit behandlingar
    Before Lymfdränage, regenerering, hud åtstramning och anti-cellulit behandlingar After

SPM Vacupress