Epidermal Regenesi

Ett koncept som reparerar strukturskadad hy. Behandlingsmetod i fyra steg som innehåller en kombination av lactoserumbehandling, (kemisk peeling), ultraljudsbehandling samt IPL-ljusbehandling (hudföryngring) och SpectraDerm5000, passar alla hud typer och hudproblem.

1. Lactoserumbehandling

utförs för att avlägsna döda och förhornade celler i hudens yttersta lager på ett skonsamt och effektivt sätt. Behandlingen skapar förutsättningar för att en frisk hud skall kunna läka fram. Behandlingen reducerar och avlägsnar pormaskar, acne- acneärr, operationsärr, rynkor, hudbristningar (strior), onormal pigmentering och pigmentfläckar. Behandlingen minskar även stora porer.
  • Before-Epidermal Regenesi exempel 1
    After-Epidermal Regenesi exempel 1
    Before Epidermal Regenesi exempel 1 After

2. Ultraljudsbehandling

hjälper bl.a. för att återskapa ny frisk hud. Genom att använda oss av ett antal för ändamålet avsedda preparat, stimulerar vi en riklig nybildning av celler i hudens s.k. basalskikt. Behandlingen har också som mål att skydda den nybildade huden från de faktorer som ledde till att den tidigare huden åldrades eller skadades. Ultraljudsbehandling har mycket effektiv djupverkande rengöring av huden.
  • Before-Epidermal Regenesi exempel 2
    After-Epidermal Regenesi exempel 2
    Before Epidermal Regenesi exempel 2 After

3. IPL-ljusbehandling med Chromolite Smartlite teknologi

används till hudföryngring. Där intensiva ljusimpulser sänds mot huden med en unik smartlite teknologi. Ett gult ljus som förintar ytliga blodkärl och ett rött ljus som tar bort pigmentfläckar. Det gula ljuset har även en bakteriedödande effekt, och tillsammans med det röda ljuset som är inflammationsdämpande kan man även behandla aktiv acne.

4. SpectraDerm 5000 behandling

detta är en ny högeffektiv utrustning för photostimulering av kroppens celler med LED ljus. Maskinen återskapar de flesta våglängder som finns i solljuset, utom te.x. UV-ljus. Effektivs mot: acne och acneärr, föryngra o strama upp huden, stimulera elastan o collagen bildning, infekterade sår, operationsärr.